Anne Sewell Engen, autorisert regnskapsfører, Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS
Anne Sewell Engen, autorisert regnskapsfører

Anne Sewell Engen

Autorisert regnskapsfører
Telefon: 958 50 506
E-post: anne@fraidetilverdi.no 

Henrik Engen, autorisert regnskapsfører, Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS
Henrik Engen, autorisert regnskapsfører
Henrik Engen

Autorisert regnskapsfører 
Sertifisert takstmann landbruk
Telefon: 908 14 797
E-post: henrik@fraidetilverdi.no

Irene E. Sandaker autorisert regnskapsfører
Irene E. Sandaker, autorisert regnskapsfører

Irene E. Sandaker

Autorisert regnskapsfører
Telefon: 970 73 955
E-post: irene@fraidetilverdi.no

Bente M. Vestues, autorisert revisor
Bente M. Vestues, autorisert revisor

Bente M. Vestues

Statsautorisert revisor
Telefon: 970 96 223
E-post: bente@fraidetilverdi.no

Anne opprettet Fra Idé til Verdi – økonomi og regnskap AS som enkeltmannsforetak i 1995 og omdannet til AS i 2004. Bedriften har hatt kontorer på Tommelstad Gård i Hamar siden oppstarten.

Anne har bred erfaring innen regnskapsførsel og økonomistyring fra bl.a. hotell- og restaurant, håndverksbedrifter og rådgivning. Hun har jobbet i LOV (Lillehammer Olympia Vekst) under OL fra 1993 til og med 1995.

Samarbeidet med Bente startet i 2001. Vi hadde da kjent hverandre i mange år gjennom at Bente reviderte selskap Anne jobbet i. Bente har stor erfaring som statsautorisert revisor i mange typer næringer i Hamar og omegn.

Irene startet sin regnskapshistorie hos Stavseth Hamar AS (Ford Hamar) i 1985. Deretter fulgte 20 år med regnskap i hotell- og restaurantbransjen. Hun begynte i Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS i 2014, og fikk sin regnskapsautorisasjon i 2018.

Henrik ble ansatt i Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS i 2017 etter å ha jobbet som regnskapsfører i flere lokale regnskapsfirmaer. Han har erfaring fra landbruksregnskap og flere typer håndverksbedrifter. Henrik driver Tommelstad gård og er også sertifisert takstmann landbruk.

Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS  holder fremdeles til i sentrumsnære og hjemmekoselige omgivelser på Tommelstad gård i Hamar. Vi ligger ved en av hovedinnfartsårene inn til Hamar sentrum godt synlig fra Furnesvegen. Gode parkeringsmuligheter og kort avstand til E6 og RV25.

Bilder fra Tommelstad gård.