Om oss

Anne opprettet Fra Idé til Verdi – økonomi og regnskap AS som enkeltmannsforetak i 1995 og omdannet til AS i 2004. Bedriften har hatt kontorer på Tommelstad Gård i Hamar siden oppstarten.

Anne har bred erfaring innen regnskapsførsel og økonomistyring fra bl.a. hotell- og restaurant, håndverksbedrifter og rådgivning. Hun har jobbet i LOV (Lillehammer Olympia Vekst) under OL fra 1993 til og med 1995.

Samarbeidet med Bente startet i 2001. De hadde da kjent hverandre i mange år fordi Bente reviderte selskap Anne jobbet i. Bente har stor erfaring som statsautorisert revisor i mange typer næringer i Hamar og omegn.

Irene startet sin regnskapshistorie hos Stavseth Hamar AS (Ford Hamar) i 1985. Deretter fulgte 20 år med regnskap i hotell- og restaurantbransjen. Hun begynte i Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS i 2014, og fikk sin regnskapsautorisasjon i 2018.

Henrik ble ansatt i Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS i 2017 etter å ha jobbet som regnskapsfører i flere lokale regnskapsfirmaer. Han har erfaring fra landbruksregnskap og flere typer håndverksbedrifter. Henrik driver Tommelstad gård og er også sertifisert takstmann landbruk.

Anne Sewell Engen, autorisert regnskapsfører, Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS

Anne Sewell Engen
Autorisert regnskapsfører
Telefon: 958 50 506
E-post: anne@fraidetilverdi.no

Henrik Engen, autorisert regnskapsfører, Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS

Henrik Engen
Autorisert regnskapsfører
Sertifisert takstmann landbruk
Telefon: 908 14 797
E-post: henrik@fraidetilverdi.no

Bente M. Vestues, autorisert revisor

Bente M. Vestues
Statsautorisert revisor
Telefon: 970 96 223
E-post: bente@fraidetilverdi.no

Irene E. Sandaker autorisert regnskapsfører

Irene E. Sandaker
Autorisert regnskapsfører
Telefon: 970 73 955
E-post: irene@fraidetilverdi.no

Fra Ide til Verdi -økonomi og regnskap AS  holder fremdeles til i sentrumsnære og hjemmekoselige omgivelser på Tommelstad gård i Hamar. Vi ligger ved en av hovedinnfartsårene inn til Hamar sentrum godt synlig fra Furnesvegen. Gode parkeringsmuligheter og kort avstand til E6 og RV25.

Portrettfoto levert av :

Logo Fotograf Arnfinn Johnsen